Margreet Schoffelmeer

Groningen

Margreet Schoffelmeer

Margreet Schoffelmeer heeft in Groningen psychologie gestudeerd (RUG).

Ze heeft gewerkt in het West-Fries Gasthuis in Hoorn, op de afdeling polikliniek psychiatrie van 1979 tot 1995.

Psychotherapeut

In die tijd heeft Margreet de opleiding gevolgd tot psychotherapeut. Sindsdien is ze BIG geregistreerd als GZ psycholoog én als psychotherapeut.(79025849425/99025849416)

Wognum

Vanaf 1995 werkte ze als vrijgevestigd psycholoog en psychotherapeut in Wognum en in Enkhuizen. Vanaf 1 maart 2018 werkt ze uitsluitend in Wognum.

Specialisaties

Specialisaties: (cognitieve) gedragstherapie, psychodynamische therapie, relatietherapie, verwerking van traumatische gebeurtenissen (o.a.EMDR), oplossingsgerichte therapie, derde-levensfase-psychologie.

Van 2002 tot 2005 heeft Margreet Schoffelmeer ook in Amsterdam gewerkt in het Lucas-Andreas Ziekenhuis. Daar heeft ze oncologische patiënten en hun naasten psychologisch begeleid. IKNL netwerk Ze maakt deel uit van het IKNL netwerk voor psychologen, locatie Amsterdam. www.iknl.nl

Samenwerking

De psychologenpraktijk Wognum werkt samen met de vrijgevestigde psychologen uit West-Friesland in verband met intervisie, wachtlijstbeheer en overleg. Er wordt nauw samengewerkt met de huisartsen en andere eerstelijns hulpverleners uit de regio.
www.triple-ggz.nl

Margreet Schoffelmeer is getrouwd en heeft twee volwassen kinderen.

Wat is het BIG-register?
BIG-registerDe Wet BIG geeft regels voor beroepen in de gezondheidszorg en biedt patiënten bescherming tegen ondeskundig en onzorgvuldig handelen. Een psychotherapeut kan zich alleen inschrijven in het BIG-register als het diploma psychotherapie is behaald aan een door de minister erkende opleidingsinstelling.
www.bigregister.nl